Het vakantieseizoen zit er weer aan te komen en we struinen massaal het internet weer af naar de beste all inclusive vakanties en vakantiehuisjes. Maar vergeet ook zeker de camper aankopen niet. Steeds meer mensen zien de charme van een campervakantie in en dat is ook niet voor niks. In dit artikel geef ik je drie redenen om met de camper op vakantie te gaan. 

Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt

Allereerst ben je met een camper vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt. Je kunt te allen tijde vertrekken en verschillende plekken bezoeken. Wanneer je een vakantiehuisje of hotel hebt geboekt, zit je toch vaak vast aan één plek. Ben je dus op zoek naar een beetje vrijheid in je vakanties? Dan is een camper zeker een aanrader. Ook kun je er plekken mee bezoeken, waar je normaal gesproken niet komt. Denk aan een camper overnachting in de natuur (op een camperplek uiteraard). 

Je kunt meer spullen meenemen

Als je met het vliegtuig gaat zit je vast aan een bepaald gewicht dat je mee mag nemen in je koffer en zelfs met de auto ben je vaak beperkt in het meenemen van spullen. In een camper kun je in principe alles meenemen wat je maar wilt, want er is genoeg plek. Natuurlijk is het afhankelijk van de grootte van je camper, maar over het algemeen kun je echt een stuk meer spullen meenemen. Dat ene setje kleding of die snorkelset kan dit jaar dus gewoon mee. Ook heeft een camper tegenwoordig alles wat je nodig hebt. Een Dethleffs camper occasion is bijvoorbeeld uitgerust met de nieuwste technologische snufjes, waardoor je de luxe van een hotel echt niet meer mist. 

Een eenmalige investering, voordelige vakanties

Ja, een camper is duur en vaak niet iets wat je zomaar even koopt, maar je kunt er wel heel lang gebruik van maken (als het goed is). Natuurlijk moet je brandstofkosten en onderhoudskosten betalen, maar wanneer je de camper eenmaal hebt afbetaald, betaald hij zichzelf terug in voordelige vakanties. Je betaalt namelijk een stuk minder voor een camperplek op de camping dan dat je voorheen voor je all inclusive vakanties betaalde. Zo kun je met een gerust hart nog een keer weggaan (en dat wil je ook als je een camper hebt).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here