Als je voor je werk veel kilometers maakt, is het belangrijk dat je een goede auto hebt. Niet alleen een comfortabele auto, maar ook een goede functionerende auto. In deze blog lees je meer over wat nou een goede auto allemaal moet hebben.

Wat is een must in een goede auto?

Er zijn talloze dingen die een auto goed kunnen maken, hier zijn er een aantal:

  • Comfortabele stoelen, voor een lange rit wil je niet dat je beenspieren vermoeid raken van al het zitten. Een goede zitpositie hoort daar ook bij. Of de stoel gemaakt is van leer of stof, maakt geen verschil. Zorg voor een goede rugsteun en een stevig zitvlak.
  • Up-to-date technologie zorgt er steeds meer voor dat het autorijden steeds makkelijker wordt, voorbeelden hiervan zijn (adaptive) cruise control, lane assist, parking assist en alle camera’s rondom de auto. Deze technologie maakt het een stuk makkelijker en veiliger om lange stukken in de auto te rijden.
  • Veel laadruimte, met veel laadruimte kan je rustig alles meenemen wat je voor je werkdag nodig hebt. Mocht je toch nog wat extra ruimte nodig hebben, omdat bijvoorbeeld je Ford Focus te weinig ruimte heeft? Dan kan je bij Faradbox dakdragers van de Ford Focus bestellen! Met een dakdrager creëer je meer opbergruimte voor je auto!

Werkbus inrichten

Mocht je een werkbus hebben, kan je ervoor kiezen om deze helemaal naar jouw eigen wensen in te laten richten met de spullen van Invanteq! Invanteq is de expert als het gaat om werkbus inrichting. Zij hebben verschillende vloerlades, accessoires en kasten om jouw bus goed in te richten! Zelf ben ik een aantal jaar geleden voor mijzelf begonnen als kapper aan huis. ik was altijd bezig met het vastzetten van al mijn werkspullen in mijn bus zodat ze niet omvielen. Totdat ik invanteq leerde kennen! Zij hebben 2 prachtige kasten in mijn bedrijfswagen laten bouwen! Ik ben tot op de dag van vandaag tevreden over de kwaliteit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here