Heeft u een BMW, maar heeft uw auto geen trekhaak? Dan kunt u ook achteraf een trekhaak laten monteren. Dan kunt u bij BMW-trekhaken.nl kiezen tussen een elektrische trekhaak of een afneembare trekhaak. Wanneer u een trekhaak laat monteren door BMW-trekhaken.nl, dan bent u verzekerd van een originele BMW trekhaak tegen een scherpe prijs. Want deze trekhaken komen van demo modellen. Daarom zijn ze zo goed als nieuw, maar kunnen ze tegelijkertijd ook tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Wilt u een elektrische trekhaak of afneembare trekhaak laten monteren? Dan is dat mogelijk in één dag. De monteurs zijn er ongeveer 8 uur mee bezig en daarna kunt u uw BMW weer meenemen. Interesse? Neem contact op met BMW-trekhaken.nl! 

Trekhaken BMW 3 en 5 serie 

 Niet elke BMW trekhaak kan zomaar onder een elke BMW geplaatst worden. Voor de verschillende modellen zijn er ook verschillende trekhaken beschikbaar. Wilt u graag een elektrische trekhaak BMW 5 serie laten plaatsen? Dan kan BMW-trekhaken.nl een BMW 5 serie trekhaak leveren die past bij uw model BMW. Hierdoor bent u er zeker van dat de juiste trekhaak onder uw BMW komt. Daarnaast wordt alles ook goed doorgemeten en getest, zodat alles naar behoren werkt. Heeft u een BMW uit de 3 serie en wilt u graag een trekhaak BMW 3 serie laten monteren? Ook dan kunt u bij BMW-trekhaken.nl terecht. De monteurs zorgen ervoor dat de trekhaak goed onder de BMW komt.  

Voordelen van BMW-trekhaken.nl ten opzichte van een BMW dealer 

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om naar een BMW dealer te gaan. Maar wanneer u daarvoor kiest, dan bent u vaak duurder uit en bent u een dief van uw eigen portemonnee. Want niet alleen zijn de trekhaken duurder, maar ligt het uurtarief ook nog eens hoger. Ook heeft BMW-trekhaken.nl dezelfde kwaliteit als een BMW dealer en beschikken zij over dezelfde gespecialiseerde apparatuur. Want BMW-trekhaken.nl is gespecialiseerd in BMW en Mini auto’s. Daarnaast profiteert u ook van het volgende: 

  • Originele elektrische of afneembare BMW trekhaken. 
  • Totaalpakket aan service. 
  • Vervangend vervoer, werken op locatie of ophaalservice beschikbaar.  
  • Montage duurt ongeveer 8 uur, waarna u weer de weg op kunt. 

Wilt u een BMW trekhaak laten monteren? Neem dan contact op met BMW-trekhaken.nl en maak een afspraak. De gespecialiseerde monteurs van BMW-trekhaken.nl staan voor u klaar en kunnen onder elke BMW model een elektrische of afneembare trekhaak monteren. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here