Als je beneden woning hebt je herkent het wel dat je lekker liggen te slapen en op eens licht in kamer door voorbij rijdende auto waardoor je je biologische klok schrikt krijgt je dat ochtend is en daardoor wakker wordt of wordt diep slapen verminderd.

Hoe los je eigenlijk dit probleem op?

Verduisterende gordijnen zijn perfect voor een goede nachtrust. Als je een nachtdienst hebt en overdag moet slapen, helpen verduisterende rolgordijnen je om een ​​goede nachtrust te krijgen in het donker. Verduisterende gordijnen hebben ook een speciale coating die de warmte van de zon buiten houdt. Houd er rekening mee dat er gaten aan de zijkanten kunnen zijn. Doorschijnend of helemaal zwart? Normale verduisterende rolgordijnen laten een beetje licht van de zijkanten binnen. Dus als u een volledig verduisterende kamer wilt, zijn zij geleidende rolgordijnen de beste oplossing. Rolgordijnen hebben een gesloten cassette met zijdelingse geleidingsprofielen. Bevestig nu het blinddoek aan het profiel. Hierdoor schuift de stof door het profiel waardoor er geen licht door de zijkanten lekt. verduisterende duo rolgordijnen Wil je dat je overdag een beetje lichter is en donkerder op de bank voor de tv, dan zijn de Duo Rolgordijnen iets voor jou. Ze bestaan ​​uit twee stukken stof die langs elkaar heen lopen. Daarom past hij goed in de slaapkamer. Privacy Niet alleen blokkeer je het licht in kamer , maar voorkom je ook nieuwsgierige blikken. Verduisterende gordijnen zorgen voor meer privacy.

verduisterend en lichtdoorlatend

Er zijn twee opties voor verduisterende gordijnen: verduisterend en lichtdoorlatend.(blackout & dimout) verduisterende gordijnen zijn 100% verduisterend. Hierdoor wordt de kamer bijvoorbeeld een stuk donkerder, zodat je ’s avonds als het buiten nog licht is in slaap valt. dimout gordijnen verduisteren de kamer, maar niet 100%. Dimout gordijnen die ongeveer 80% van het licht blokkeren. Dit betekent dat slechts 20% van het licht door de stof wordt doorgelaten. Dus als je graag wakker wordt in het ochtendlicht, is Dimout een hele goede optie. Ze zijn ook goedkoper dan verduisterende gordijnen. Bekijk alle verduisterende gordijnen op maat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here