Vrachtwagens zijn best groot, en vaak heb je hierbij ook weinig zicht. Zoals autorijden al een kunst op zichzelf is, kunnen vrachtwagens nog wel eens voor lastige verkeerssituaties zorgen. Het is best lastig om in een vrachtwagen te rijden, en met een klein beetje hulp zorgt u voor een nog veiligere rijomgeving.  

 

Vrachtwagens hebben natuurlijk een hele grote dode hoek, dit maakt het lastig om verschillende verkeerssituaties goed te overzien. De lengte van de vrachtwagen belemmert soms ook het zicht achter u, daarom is het zeer handig om bij vrachtwagens een extra hulpmiddel te hebben. Zo vergroot u bij het plaatsen van achteruitrijcamera’s in uw vrachtwagen het zicht achter u, of bijvoorbeeld in de dode hoek. Een camerasysteem in uw vrachtwagen zorgt voor meer zicht in de bijvoorbeeld drukke steden of tijdens het invoegen. Het plaatsen van achteruitrijcamera’s verminderd de kans op ongelukken, schade en stilstand. Zo kunt u nog efficiënter te werk gaan en zit u met een comfortabel en rustig gevoel in de auto. Daarnaast word er bij het plaatsen van een achteruitrijcamera op uw vrachtwagen ook voldaan aan de eventuele wettelijke eisen en voorschriften. Hierdoor creëert u voor niet alleen u als bestuurder maar ook voor de rest van het verkeer, een veilige rijomgeving. 

Bij Van Zwitserland bent u aan het juiste adres als het gaat om een achteruitrijcamera kopen. Met onze jarenlange ervaring in voertuig veiligheid en een gespecialiseerd team bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit en goede service. Van Zwitserland levert verschillende achteruitrijcamera’s, dode hoek en frontzicht camera’s voor gebruik overdag en zelfs ’s nachts. Voor bijna elke vrachtwagen, trekker oplegger of bedrijfswagen hebben wij wel een geschikt systeem, zodat ook u rustig en zelfverzekerd in de auto kunt zitten. Van Zwitserland heeft een zeer professioneel en gespecialiseerd inbouw team met gediplomeerde en gecertificeerde field engineers. Zo beschikken wij over een flexibel team van monteurs en kunnen wij op vrijwel iedere locatie in de Benelux inbouwen. Bij Van Zwitserland staan wij bekend om onze flexibiliteit en begrijpen wij dat het geld kost als het werk stil staat. Zo zoeken wij met onze klanten naar de dagen die het beste voor u uitkomen zodat u zo snel mogelijk weer veilig achter het stuur kan zitten.  

 

Alle vrachtwagens zijn natuurlijk anders, en zo is er voor elke vrachtwagen weer een andere geschikte oplossing. Zo vind u op onze website hoe u gemakkelijk contact met ons op kunt nemen, zodat een van onze medewerkers met u kan kijken naar de beste keuze voor uw voertuig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here