Ford behoort in Nederland nog altijd tot een van de populairdere automerken, waarbij de Ford Focus, de Ford Mondeo, de Ford Ka en de Fiësta toch wel het meest populair zijn. Niet zo verwonderlijk, kleine modellen als de Ka en de Fiësta kenmerken zich (met name de Ka) vanwege het opvallende design, maar ook vanwege zuinig rijgedrag en de degelijke bouw. Weeg je mee dat wegenbelasting en verzekering ook goed betaalbaar zijn, dan komen dergelijke kleinere auto’s als populaire modellen uit de bus. Ford Motor Company heeft de afgelopen eeuw veel modellen op de markt gebracht.

Tweedehands oldtimer Ford kopen

De tweedehands markt voor Ford’s is groot in ons land. Een bezoekje aan Marktplaats laat zien dat vele modellen opzoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Staat u zelf op punt om een Ford te kopen? Wanneer u als liefhebber een ouder model wilt kopen, zoals de Sierra, Mustang, of de Escort (uit begin jaren 90), dan zult u verbaast staan over de modellen die nog aangeboden worden als oldtimers inmiddels. Vaak betreft het auto’s die jarenlang binnen hebben gestaan en geschorst zijn, waarvan de eigenaar nu toch af wil.

Onderdelenshop24

Ook voor dergelijke oldtimers is het nog steeds mogelijk om tot de dag van vandaag nieuwe onderdelen te kopen. Op de website Onderdelenshop24.com vindt u voor ieder automerk gloednieuwe onderdelen, dus ook voor oudere modellen van Ford, die al jaren geleden uit productie gehaald zijn en dus niet meer verkocht worden. Onderdelenshop24 levert nieuwe onderdelen uit eigen voorraad, tegen zeer concurrerende prijzen. Onderdelen voor het Amerikaanse automerk Ford krijg je hier www.onderdelenshop24.com. U kunt op de website rechtstreeks nieuwe onderdelen kopen voor oude wagens, waarbij u vaak ook nog de keuze heeft uit verschillende merken. Door uw kenteken op de website in te voeren navigeert u vanzelf naar correcte onderdelen voor uw wagen.

Nieuwe onderdelen voor oude modellen

Indien u een echte Ford oldtimer koopt (25 jr. of ouder) dan zult u er rekening mee moeten houden dat er meestal heel wat uren werk gaan zitten in het opknappen en onderhouden van wagen. U zult vaardig moeten zijn en regelmatig vervangende onderdelen moeten aanschaffen in de loop der tijd. Gelukkig hoeft dit niet veel zoekwerk te vergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here