Scooters en brommers zijn een vast onderdeel in het straatbeeld. Al vanaf de jaren ‘50 zien we steeds meer brommers en scooters op de Nederlandse wegen. Dit is niet heel verwonderlijk, want er zitten tal van voordelen aan het rijden van een scooter. Vooral met de drukker wordende wegen en de toenemende brandstofprijzen, wordt het steeds interessanter om te kiezen voor een gemotoriseerde tweewieler.

 

Net zoals bij het autorijden wordt er ook op het gebied van scooters en brommers steeds meer gewerkt aan het duurzaam rijden, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van diverse elektrische brommers en scooters. Een van deze elektrische brommermerken met een eigen karakter en uitstraling, is de Ecruiser te verkrijgen bij Fast Furious Scooters.

 

De prijs-kwaliteit verhouding van de Ecruiser is uitstekend

Ecruiser is een Nederlands merk van elektrische tweewielers met een unieke look. De Ecruiser heeft verschillende modellen in het assortiment en allemaal zijn ze vormgegeven als een echte klassieke chopper. De chopper is te herkennen aan een relatief lage, maar comfortabele zitting en een lang en hoog stuur dat relatief breed is. De Ecruiser heeft hiermee een stoere en ook stijlvolle uitstraling en is zowel geschikt voor dagelijks woon- werkverkeer, alsook voor langere toertochten.

 

Vrijwel alle Ecruiser modellen zijn al beschikbaar vanaf een bedrag onder de 2000 euro en hoewel de aanschafwaarde soms hoger ligt dan bij sommige benzine modellen is het bijna niet mogelijk om een elektrische brommer van deze kwaliteit en met deze uitstraling voor een vergelijkbaar bedrag aan te schaffen. Door het elektrisch rijden bespaar je bovendien ook op de brandstofkosten en op het onderhoud.

 

Ecruiser is geschikt voor iedere weertype

De techniek op het gebied van het elektrisch rijden is de laatste jaren in zeer rap tempo verbeterd. Het meest essentiële onderdeel van de elektrische brommer is natuurlijk de accu. De accu van de Ecruiser is van zeer hoge kwaliteit en al binnen enkele uren volledig opgeladen.

 

Groot voordeel, is dat de accu steeds langer meegaat en je hierbij geen start problemen hebt, zoals soms het geval is bij benzine brommers wanneer het kouder wordt. Alle stekkers en kabels van de Ecruiser zijn dusdanig geassembleerd dat deze goed tegen regen en spatwater kunnen en er geen kortsluiting kan ontstaan. Door de techniek is de Ecruiser zeer goed om te gebruiken in diverse weertypes.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here