Rijden is op zich zelf soms al een hele uitdaging en zo hebben wij allemaal wel eens moeite gehad met het bijvoorbeeld inparkeren. Goed zicht is daarom erg belangrijk in de auto om zo ongevallen te voorkomen. Met achteruitrijcamera’s in uw voertuig creëert u goed zicht en een veilige rijomgeving voor uzelf en andere in het verkeer.

 

Een achteruitrijcamera is dus best handig: het creëert meer zich, het zorgt ervoor dat u comfortabel en zelfverzekerd in de auto zit en het vermindert de kans op ongelukken en schade. Niemand houdt van schade en reparatiebeurten aan de auto kunnen best prijzig zijn en dat kan soms als een flinke klap komen. Door een achteruitrijcamera in uw voertuig te plaatsen zou u ontzettend veel geld aan reparaties kunnen besparen. Bij Van Zwitserland vindt u de beste achteruitrijcamera, zo zit ook u, veilig en zorgeloos in de auto. U heeft meer zicht op die ene parkeerplek waar u altijd zo veel moeite mee heeft en op de snelweg heeft u het beste zicht voor als u bijvoorbeeld moet invoegen. De achteruitrijcamera’s van Van Zwitserland zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en met onze jarenlange ervaring staan wij ook bekend als de specialist in voertuig veiligheid. Bij ons bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit en staan wij altijd klaar om u te ondersteunen in het maken van een passende keuze.

 

Alle camera’s van Van Zwitserland zijn volledig waterdicht, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld gemorst drinken over de camera. Ook zijn alle camera’s schokbestendig en stofvrij. Daarnaast hebben wij ook een aantal modellen die zijn voorzien van een verwarmde lens glas, deze zorgt ervoor dat de camera goed blijft werken tegen koude temperaturen en voorkomt ook condensatie. Zo kunt u zonder zorgen gewoon blijven door rijden door de sneeuw en vorst terwijl de camera moeiteloos zijn werk doet. De camera’s zijn voorzien van verschillende infrarood lampjes, zo blijft u zelfs in de nacht goed zicht houden. Tevens is de lens glas speciaal uitgerust met een harde coating, dit zorgt ervoor dat er geen krassen op de camera komen. De achteruitrijcamera’s van Van Zwitserland zijn ook uitgerust met een zeer handige spiegelfunctie. Met deze functie kunt u gemakkelijk camera van links naar recht en van boven naar beneden spiegelen.

 

Achteruitrijcamera’s zijn best wel gecompliceerd en daarom is het verstandig u goed te verdiepen in de verschillen en specificaties. Van Zwitserland staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u goed te adviseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here