Carwrapping houdt in dat je je auto gedeeltelijk of volledig in laat pakken door middel van een laag wrapfolie. Met het wrappen van je auto gaat je bedrijfswagen meer opvallen. Het wrappen van een auto heeft een aantal voordelen. In deze blog kan je hier alles over lezen. 

Hoe wrap je een auto

Voordat je je auto kan wrappen moet je de auto echt heel goed schoon maken met een kleibehandeling. Daarmee wordt al het hardnekkige vuil van de auto verwijderd. Ook het vuil dat je niet kan zien. Daarna moet de auto gedemonteerd worden zodat de wrap folie goed en makkelijk aangebracht kan worden.

Na het demonteren kan het wrappen beginnen. Als de hele auto is gewrapt volgt er nog een nacontrole. Als alles oké is wordt alles weer netjes teruggeplaatst en is de auto klaar voor aflevering. Het wrappen van een auto neemt een ruime week in beslag.

Wat zijn de voordelen van het wrappen van je auto?

Er zitten verschillende voordelen vast aan het wrappen van je auto. Deze voordelen worden een voor een besproken:

De lak wordt beschermd

Het wrappen van je auto zorgt ervoor dat de lak beschermd wordt. Hierdoor zal je nagenoeg geen last meer hebben van steenslag of krassen. De originele lak kan hierdoor op een prima manier beschermd worden.

Een nieuwe kleur en uitstraling

Het wrappen van je auto zorgt ervoor dat je auto met een nieuwe kleur meteen ook een nieuwe uitstraling krijgt. Door het wrappen van je auto hoef je je auto niet over te laten spuiten in de kleur van je wens. Het wrappen van je auto is makkelijker en ook nog eens goedkoper als het overspuiten van je auto.

Het wrappen is snel

Wrappen gaat sneller dan het spuiten van je auto. Met het wrappen heb je je auto al na een paar dagen alweer terug en voor de deur staan. Mocht je je auto willen wrappen dan kan je hier meer over carwrapping vinden. Je krijgt een nieuwe auto voor relatief weinig geld.

Meer weten over zowel de voor- als de nadelen van car wrapping? Kijk dan hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here