Je kunt Cyclon Wax Lube aanbrengen op je fietsketting om er voor te zorgen dat deze soepeler en dus beter werkt. Door de Paraffine basis die is gebruikt voor dit droge smeermiddel stoot het middel vuil af en blijft een lange tijd zijn smerende werking behouden. Regen en ander vocht heeft geen enkel effect op het smeermiddel en druppelt er zo vanaf. Door de langdurige werking blijft je fietsketting soepel functioneren en behoed je jezelf voor problemen. Wanneer je goed voor je fiets zorgt gaat deze langer mee en blijft hij lekker en soepel fietsen. Van het juiste smeermiddel heb je jarenlang plezier!

 

Heb je genoeg aan een Cyclon Wax Lube van 125 ml?

De één fietst wat vaker dan de ander. Hoeveel smeermiddel heb je dus nodig voor je fietsketting? Dat hangt er natuurlijk vanaf waar je de fiets voor gebruikt! Wielrenners zijn gebaat bij een uitstekend lopende fietsketting, met name vanwege de hoge snelheid waarmee wordt gereden. Gebruik je je fiets dagelijks om naar school of werk te fietsen? Dan heb je ook een betrouwbaar smeermiddel voor je ketting nodig. Wanneer je de fiets alleen nu en dan gebruikt voor een boodschap of plezierritje, kun je natuurlijk met minder smeermiddel uit de voeten. Het is dus geheel afhankelijk van je fiets gewoonten of je gaat voor een Cyclon Wax Lube 500 ml, een Cyclon Wax Lube van 750 ml of een hele Cyclon emmer Wax Lube!

 

Ervaringsdeskundigen zijn enthousiast

Veel ervaringsdeskundigen hebben over hun ervaringen met Cyclon Wax Lube een review geschreven. Ook hieruit blijkt dat het droge smeermiddel uitstekend werkt en de fietservaring ten goede komt. Uit al die Cyclon Wax Lube ervaringen komt naar voren dat het veel prettiger werkt dan sprays en zich uitstekend tussen de schakels verspreidt. Het smeermiddel is gemakkelijk aan te brengen en blijft lange tijd beschermen. De Lube plakt niet en werkt prettig. Zelfs professionals zoals fietsenmakers zijn erg tevreden over de werking van de wax. Door de lichte kleur kun je tijdens het aanbrengen bovendien goed zien wat wel, en wat niet is behandeld.

 

Uitstekend voor mountainbikers

Omdat de wax vuil, stof en vocht afstoot, is de Cyclon Wax Lube uitstekend te gebruiken door sportfietsers. Of je nu razendsnel over het asfalt scheurt of juist off road door de bossen fietst, het smeermiddel laat je ketting fantastisch werken en beschermt tegen de troep die er tegenaan spat. Geen zwarte drab meer tussen je tandwielen en de schakels van je ketting. En na je rit wordt het reinigen alleen maar nog eenvoudiger! Het aanbrengen van de wax is eenvoudig. Allereerst ontvet je de ketting zorgvuldig. Vervolgens breng je het smeermiddel druppeltje voor druppeltje aan. Laat het zo’n half uurtje intrekken en zie de kleur langzaam maar zeker verdwijnen. Herhaal het invet proces vervolgens nogmaals en je bent klaar om te fietsen. Zorg er wel voor dat je de ketting blijft reinigen en smeer nu en dan zo nodig wat van de wax bij. Dit product is eenvoudig online te bestellen bij de webshop van Olie en Smeermiddelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here